Seedfan Steel Backup

69.95

De Seedfan is een tool om je bitcoin seed (private key) veilig op te slaan. Een betrouwbare back-up van je bitcoin wallet is cruciaal om verlies van bitcoin te voorkomen. De Seedfan maakt het opslaan van je back-up veilig en makkelijk.

Uniek aan de Seedfan is de ondersteuning voor QR code. Je bitcoin seed (private key) opslaan als QR code, op staal, is namelijk veel makkelijker in gebruik, samen met de Foundation Passport.

Gemaakt in Nederland met roestvrij 316 staal (aka “marine grade steel”)

Category:

Productomschrijving

Bescherm je Bitcoin seeds met Seedfan, de ultra-veilige en slimme back-up oplossing. Met Seedfan sla je jouw 24 woorden en de seed QR op. Graveer of sla je seed in en deze is veilig bij brand, inslag en water.

Met Seedfan bewaar je jouw seed ook als QR-code. Zo heb je altijd en snel toegang tot je wallet en is er geen gedoe meer met handmatige invoer. Schroef de plaatjes stevig vast en bewaar ze op een strategische plek met het extra montagegat. Veiligheid en gemak komen samen in deze slimme oplossing.

Eigenschappen

De Seedfan heeft de volgende eigenschappen:

  • 2 rvs plaatjes, 2 schoeven
  • Afmeting (1 plaatje): Hoogte-105mm, Breedte-74mm, Diepte-2mm
  • Extra bevestigingsgat om Seedfan vast te monteren op strategische locatieInvul veld voor belangrijke informatie als datum, wallet ID en Master fingerprint.
  • De QR grid heeft het (standaard) formaat 25×25